Concert pascal
MOPAN Suceava

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor prezenţi la eveniment. Click! le prezintă pe cele care au fost cele mai elegante în opinia criticilor! Doja Cat a întors cele mai multe capete!

Doja Cat a purtat o rochie concepută de Daniel Roseberry pentru Schiaparelli şi a folosit plasturi Agent Provocateur pentru a masca sfârcurile, pentru că rochia a fost concepută cu sânii la vedere, informează Daily Mail. Bijuteriile purtate de Doja Cat au fost concepute de Bijules care a creat special geanta aurită în forma planetei Jupiter pentru covorul roşu.

La fel de apreciată a fost şi logodnica muzicianului Machine Gun Kelly (32 de ani), actriţa Megan Fox, de 36 de ani, care a venit îmbrăcată într-o rochie creată de David Koma. Megan a stârnit un ropot de aplauze inclusiv în timpul spectacolului, după ce iubitul ei a făcut o afirmaţie şocantă în timpul reprezentaţiei de pe scenă. El a dedicat o melodie ”copilului lui nenăscut” şi întreaga sală a felicitat-o pe Megan înţelegând că ar fi însărcinată. Cei doi nu au confirmat însă informaţia şi au zâmbit enigmatic spunând că ”lumea va afla adevărul în curând”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/doja-cat-cea-mai-sexy-de-la-gala-billboard-635617.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava