MOPAN Suceava

Dolly Parton, în vârstă de 74 de ani, care a donat în aprilie 1 milion de dolari Centrului Medical al Universităţii Vanderbilt din Nashville pentru cercetări cu privire la dezvoltarea unui vaccin contra Covid-19, a declarat că se simte “foarte onorată şi mândră” pentru faptul că a putut contribui la dezvoltarea unuia dintre cele mai compromițătoare vaccinuri, notează click.ro.

În aprilie, ea a anunţat că a donat 1 milion de dolari (750.000 de lire sterline) pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai promiţătoare 19 vaccinuri. Centrul din Nashville, căruia interpreta a donat suma exorbitantă, a fost unul dintre locurile de testare a vaccinului Moderna, care este eficient în proporţie de 95%, potrivit celor mai recente informaţii. Donaţia ei a ajutat şi la un studiu de plasmă convalescentă şi la cercetări care implică terapii cu anticorpi, a precizat John Howser, purtător de cuvânt al Centrului Medical de la Universitatea Vanderbilt. Un purtător de cuvânt al Universităţii Vanderbilt a afirmat că donaţia „generoasă” a lui Parton a ajutat „mai multe iniţiative promiţătoare de cercetare”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dolly-parton-donat-un-milion-de-dolari-pentru-crearea-unui-vaccin-contra-covid-19

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava