Dolly Parton și Sia și-au adunat forțele pentru o nouă versiune a cântecului ‘Here I Am’, al legendarei inteprete de muzică country Dolly Parton, informează contactmusic.com. Melodia va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului ‘Dumplin’.

Dolly Parton a lansat varianta originală a piesei în 1971, o dată cu albumul ‘Coat of Many Colors’.

Anunțând colaborarea cu Sia, cântăreața a scris pe Twitter, conform sursei citate: „Ei bine, sunt mândră să vă prezint primul single ce va fi inclus pe coloana sonoră a comediei ‘Dumplin’! Am re-înregistrat ‘Here I Am’ cu incredibila Sia. Sper să vă placă!”

În altă oridine de idei, cântăreața americană va primit tilul de ‘Persoana anului’ 2019 din partea fundației MusiCares, cu două zile înainte de gala premiilor Grammy de anul viitor – care va avea loc pe 8 februarie. Dolly Parton este primul artist de musică country ce primeşte acest titlu din partea Musicares.

Dolly este cântăreaţa cu cele mai multe hituri în topul Billboard Hot Country Songs – 107 – şi cu câte o piesă în top 20 Billboard Hot Country Songs timp de şase decenii. Este, de asemenea, cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizată de 47 de ori la Grammy şi câştigând nouă astfel de trofee.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava