Concert pascal
MOPAN Suceava

Dolly Parton a dezvăluit că are un cântec ascuns într-o capsulă a timpului în parcul ei de distracții, Dollywood, potrivit contactmusic.com.

Legendara interpretă de muzică country nu are voie să prezinte până în anul 2045 piesa care se află printre multiplele lucruri îngropate într-o cutie de lemn în cadrul resortului DreamMore din Dollywood.

Dolly Parton va avea 99 de ani când va veni momentul deschiderii cutiei. În cartea sa, ‘Songteller: My Life in Lyrics’, artista a spus despre cum se simte că nu poate împărtăși lumii întregi melodia îngropată: „Este vorba despre un cântec ce nu va putea fi auzit 30 de ani de la deschiderea parcului tematic. Ei mi-au spus: ‘Vei fi moartă de mult’. Eu le-am răspuns: ‘Ei bine, poate că nu. Voi avea 99 de ani. Am cunoscut oameni care au trăit mai mult decât atât’. Dar (îngroparea cântecului) este ca și cum mi-aș fi îngropat unul dintr copii, ca și cum aș fi criogenizat un copil și nu aș putea să asist la momentul în care va fi readus la viață. Mă arde pe dinăuntru faptul că trebuie să îl las acolo. Oricum, este ciudat că m-au rugat să scriu un cântec misterios. Eu nu știu dacă vreau sau nu să trăiesc 100 de ani. Dar nu se știe niciodată… Nu ai de unde ști. Poate voi trăi atât și voi participa la deschiderea cutiei.”, a povestit Dolly, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava