Concert pascal
MOPAN Suceava

Dolly Parton are grijă să se machieze și să își aranjeze părul în fiecare zi, în caz că apare o urgență și e nevoită să plece în grabă de acasă.

Legendara intepretă de muzică country a spus, într-un interviu special cu RuPaul pentru revista Marie Claire, potrivit contactmusic.com: „Trebuie să fiu mereu pregătită de plecare. Mereu. Trebuie să am în permanență machiajul făcut și părun aranjat. Dacă va avea loc un cutremur, în niciun caz nu am de gând să alerg pe străzi nearanjată. Trebuie să fiu mereu pregătită – poate mi se face rău sau se întâmplă ceva.”

Mai mult, anul trecut, autoarea hit-ului ‘Jolene’ declara că mereu doarme machiată. Artista, în vârstă de 73 de ani, a spus, conform sursei citate: „Îmi curăț fața dimineața. Nu ai de unde ști niciodată dacă vei avea vreun accident cu autobuzul (cu care merge în turneu), ori dacă în hotelul în care ești cazat va avea loc un incendiu. Așa că, dorm machiată și îmi curăț fața dimineața.”

În aceeași ordine de idei, tot anul trecut, Dolly a mai spus că evită să meargă în parcul ei de distracții, Dollywood, și să se dea cu rollercoaster-ul, pentru că nu vrea să riște să i se strice părul. „Nu risc să îmi stric părul, ori chiar să îmi pierd peruca. Nu îmi place să nu fiu aranjată. Aș prefera ca niște bărbați frumoși să îmi dezordoneze părul, nu o plimbare cu rollercoaster-ul. ”, a mai spus vedeta, într-un interviu pentru The New York Times.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava