MOPAN Suceava

Don Baxter (39 de ani) a spus „adio” burlăciei. Cântăreţul s-a însurat joi cu una dintre cele mai cunoscute tinere din sfera bloggerilor culinari. Aleasa lui se numeşte Teodora Rogobete, o admiratoare înfocată a artistului de 20 de ani, care pe atunci doar visa că solistul ar putea să-şi coboare privirea asupra ei. De ieri, cei doi formează un cuplu şi în acte, anunţul fiind făcut chiar de proaspăta mireasă, care radiază de fericire, notează click.ro.

„Când l-am descoperit pe Don Baxter, aveam 13 ani. L-am iubit pentru voce și pentru ochi. Cum l-am putut eu iubi, cu mintea unei fetițe de 13 ani, care-și lipește pe dulap pozaă artistului preferat. (…)  La fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, ani în care au trecut toate peste noi împreună și peste fiecare în parte, suntem, în sfârșit împreună. Și da, la fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, de ieri este soţul meu”, a povestit Teo pe acelaşi blog pe care îşi încântă fanii cu reţetele ei, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/don-baxter-s-insurat-povestea-emotionanta-din-spatele-relatiei-spusa-de-sotia-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava