Concert pascal
MOPAN Suceava

În comuna suceveană Cornu Luncii, angajații primăriei și membrii consiliului local au donat 23.750 de lei pentru Spitalul Municipal Fălticeni. Primarul Gheorghe Fron a afirmat că banii i-au fost oferiți astăzi managerului spitalului, Vlad Morariu și vor fi folosiți pentru procurarea de materiale de protecție.

Gheorghe Fron a adăugat că banii s-au strîns de la cei 40 de angajați ai primăriei și 15 consilieri locali. Primarul de Cornu Luncii a donat 2.000 de lei. Viceprimarul și secretarul au donat câte 1.000 de lei. Restul salariaților au dat sume între 100 și 500 de lei.

”Noi toți am donat din inimă. Sunt mândru de colegii mei și de aleșii locali pentru acest gest deosebit. Suntem solidari cu medicii și asistentele din Fălticeni care sunt în linia întâi și care luptă cu această epidemie. Au toată stima și respectul nostru. Sunt niște eroi în uniforme albe, eroi care luptă cu un inamic perfid”, a spus primarul Gheorghe Fron.

Donație de 23.750 de lei de la angajații Primăriei Cornu Luncii pentru Spitalul Municipal Fălticeni. Fron: ”Sunt niște eroi în uniforme albe, eroi care luptă cu un inamic perfid”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava