Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei și liderul județean al PMP, Marian Andronache, a donat astăzi din partea sa și a liderului național, Eugen Tomac, 5.000 de măști de protecție sucevenilor aflați în linia întâi a luptei împotriva coronavirusului de la Serviciul Județean de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală a Domeniului Public, Direcția Administrației Piețelor, Direcția Silvică.

”Cuvintele de pe buzele tuturor, în perioada asta urâtă, în afară de virus sunt solidaritate omenie și respect.
Primii care arată prin fapte ce înseamnă asta, care sunt la datorie zilnic în lupta împotriva noului tip de coronavirus, sunt OAMENII din linia întâi: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali si toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși clipa de clipa pericolului de a contacta virusul. Fără echipament de protecție, pericolul este si mai mare.
Mi-am dorit sa fac un minim gest de recunoștință si solidaritate pentru eforturile lor. Împreună cu europarlamentarul Eugen Tomac, am pus la dispoziția lor, prin donație, 5000 de măști de protecție, pe care eroii noștri sa le poată utiliza zilnic. Măștile au ajuns la Serviciul Județean de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică, Poliția Municipiului Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală a Domeniului Public, Direcția Administrației Piețelor, Direcția Silvica. Va mulțumesc și va respect pentru dăruirea dumneavoastră, pentru curaj si pentru omenie! Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și să vă răsplătească înzecit pentru tot ceea ce faceți pentru noi, sucevenii!”, a transmis Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava