Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizații non-guvernamentale, parohii, antreprenori din județul Suceava, dar și din țară, administrații locale pun umărul la deschiderea noului spital din municipiul Fălticeni continuînd să doneze sume importante de bani pentru aparatura necesară în vederea punerii în funcțiune a unității medicale. Potrivit www.cronicadefalticeni.ro, Alianța Sindicatelor din Învățământ Suceava se numără printre cei care au oferit un ajutor substanțial, în valoare de 40.000 de lei. Cel mai mare angajator privat din Fălticeni, compania Romfour, a donat la rându-i suma de 26.000 de lei.

Transportatorul internațional de persoane, colete și auto pe platformă, a mai făcut o donație personalului aceleiași unități medicale, oferind peste 3.000 de măști și asigurând în același timp și transportul celor șapte tunelurilor de dezinfecție pentru secțiile spitalului fălticenean.

Printre donatori se numără și angajații Primăriei Fălticeni care au strâns și oferit 18.000 de lei, Primăria Slatina cu 100.000 de lei, iar angajații Primăriei Cornu Luncii au oferit suma de 24.000 de lei.

Toate sponsorizările primite de la începutul demarării campaniilor de strângere de fonduri și până astăzi au ca destinație finanțarea dotărilor medicale pentru noul spital.

În rândul celor mai generoși donatori se numără CAR Învățământ Fălticeni și Parohia Sfântul Andrei din Fălticeni (preot Gheorghe Lungu) care au oferit câte 50.000 de lei, Alma Clinic cu 20.000 de lei și Goscom cu 10.000 de lei.

Firmele Best Construct Pavaje, Visus Optik, Iristar și Roby Alex Auto au oferit câte 5.000 de lei fiecare. Banca Raiffeissen a donat 3.000 de lei.

Pe listă figurează și Parohia Sfântul Pantelimon din Fălticeni (preot Cătălin Pavel) care a oferit 4.900 de lei pentru noul spital.

Printre donatorii importanți se numără și Sindicatul Independent al Medicilor Fălticeni care a direcționat în contului spitalului suma de 25.000 de lei.

În rândul organizațiilor non-guvernamentale, donațiile au venit din partea Asociației „Maria Holtzhauser”, cu 20.000 de lei, din fondurile proprii de caritate, Asociația „Happy SI MS” care a direcționat 5.000 de lei pentru noul spital, Asociația Ghizilor din Bucovina ce au donat 1.000 de lei și Asociația Culturală K-Lypso care a contribuit cu 500 de lei.

Spitalul municipal Fălticeni mai are nevoie, în momentul de față, de 19 milioane de lei.

Ministerul Sănătății, cel care trebuie să asigure suma necesară dotărilor medicale dă bani cu țârâita.

Ultima alocare de fonduri, efectuată în luna aprilie, s-a cifrat la 4,3 milioane de lei, la care se adaugă alți 430.000 de lei virați de la Consiliul Local Fălticeni.

Donatori din județ dar și din țară pun umărul la deschiderea noului spital din Fălticeni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava