Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, a prezentat joi principalele alocări de sume pentru judeţul Suceava aşa cum sunt prevăzute în momentul de faţă în proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2014. Ovidiu Donţu a anunţat judeţul Suceava se află pe primul loc la nivel naţional la sumele defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale, cu suma de 86 de milioane de lei (860 de miliarde de lei vechi). Pe locul al doilea se află judeţul Iaşi, cu 62 de milioane de lei.

Donţu a mai precizat că judeţul Suceava se află pe primele locuri la nivel naţional şi la bugetul pentru drumurile judeţene, orăşeneşti şi comunale, având alocată o sumă de 12,9 milioane de lei. Donţu a subliniat că pentru anul viitor este alocată suma de 60,6 milioane de lei (606 miliarde de lei vechi) pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava. „Este un buget mai mare decât cel pe anul acesta. Consider că este un buget decent, având în vedere condiţiile de criză economică din România. Mai trebuie spus că celelalte investiţii din judeţ sunt incluse în bugetele ministerelor, a localităţilor sau în bugetul Consiliului Judeţean”, a declarat Donţu.

Pe de altă parte, senatorul PSD a afirmat că a depus cinci amendamente la Legea bugetului de stat pentru anul 2014, suma cea mai mare, de 20 de milioane de lei, fiind solicitată pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Fălticeni. Ovidiu Donţu a spus că celelalte amendamente vizează alocarea a 10 milioane de lei pentru Spitalul Municipal din Fălticeni, a 6 milioane de lei pentru realizarea unui dig pe râul Moldova, în comuna Drăguşeni. a 10 milioane de lei pentru refacerea reţelelor de termoficare din Suceava şi a 7 milioane de lei pentru construcţia sălii de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava