Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, va solicita Corpului de control al premierului României pentru o verificare a proiectului pentru construcţia şoselei de centură a Sucevei. Ovidiu Donţu a declarat că îi va adresa o interpelare în acest sens premierului Victor Ponta în Parlamentul României, iar solicitarea sa vizează în principal modul în care s-au folosit fondurile în perioada Guvernării PDL pentru lucrările care au fost deja realizate la şoseaua de centură a Sucevei. „Voi solicita prezenţa Corpului de control al premierului la Suceava pentru a verifica dacă nu cumva blocajul investiţiei la şoseaua de centură s-a datorat procentului de 20% care era practicat de PDL ca <parandărăt> pentru acest partid, aşa cum am văzut este prezentat în dosarul Microsoft. Vrem să vedem clar dacă ceea apărea în dosarul Microsoft nu era generalizat la nivel de judeţe, pentru că altfel nu se explică cum o astfel de investiţie este blocată şi nu a fost încă finalizată”, a spus senatorul PSD de Suceava.

Pe de altă parte, Ovidiu Donţu a precizat că i-a adresat o întrebare ministrului transporturilor Ioan Rus prin care solicită informaţii cu privire la stadiul achiziţiei publice cu privire la desemnarea unui nou constructor la primele două tronsoane ale şoselei de centură a Sucevei, de la ieşirea din Suceava spre Fălticeni şi până în Şcheia, pe DN 17. Donţu a solicitat conducerii Ministerului Transporturilor să îi precizeze şi care sunt motivele pentru care se înregistrează întârzieri foarte mari pentru desemnarea noilor constructori. „Lucrările pentru finalizarea primelor două tronsoane ale şoselei de centură puteau să înceapă, motiv pentru care am solicitat să mi se spună de ce sunt aceste întârzieri în finalizarea achiziţiei publice pentru desemnarea noului constructor, şi care este stadiul procedurilor la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale”, a declarat Donţu. El a amintit că în urma unui amendament pe care l-a depus la finalul anului trecut la proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2015 a fost aprobată alocarea sumei de 20 de milioane de lei (200 de miliarde de lei vechi) pentru şoseaua de centură a Sucevei, astfel încât fondurile necesare pentru finalizarea acestei investiţii sunt disponibile.

Donţu vrea o verificare a Corpului de control al premierului la şoseaua de centură a Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava