MOPAN Suceava

În competiția Asia Express, concurenții au parte de multă tenisiune, dar și de momente critice, extenuare și certuri. În ediția difuzată pe 19 februarie Dorian Popa și Cătălin Moroșanu au avut parte de un mic scandal. Și-au aruncat vorbe dure, însă Dorian l-a iertat pentru tot ce a făcut, notează click.ro.

Cătălin Moroșanu a câștigat o probă, iar jurata emisiunii i-a oferit un avantaj, l-a lăsat să aleagă cu cine merge spre următoarea destinație, dar și pe ce echipă o trimite într-o mașină care să-i îngreuneze cursa. Cătălin Moroșanu și Claudiu, fratele său, au hotărât să-i ingreuneze pe Dorian Popa și mama sa, trimițându-i într-o mașină greșită. Dorian s-a simțit trădat de Cătălin și a mărturisit că dacă l-a trimis conștient în mașina greșită ar fi total dezamăgit, dar și că el nu ar fi trimis-o mama sa kilometri întregi prin ploaie, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-atac-la-adresa-lui-catalin-morosanu-imi-dau-lacrimile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava