Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorian Popa a fost tras de urechi de medicul Vasi Rădulescu după ce a promovat cele mai populare teorii ale conspirației despre noul coronavirus, într-un video care a avut mare succes pe canalul propriu de YouTube, potrivit click.ro.

Implicat într-o campanie de promovare a măsurilor de protecție împortiva infectării cu noul coronavirus, alături de alți influenceri, solistul a a trecut în revistă rapid sfaturile oficiale și a trecut la teoriile conspirației. De la China care trebuie oprită din evoluția fulminantă, implicarea lui Bill Gates în crearea virusului pentru a mai tria din consumatorii de resurse ai planetei, până la manipularea media, ca să dea dimensiuni apocaliptice unei afecțiuni puțin mai grave ca gripa, Dorian a vorbit cu patimă despre toate. Videoclipul a adunat peste 300.000 de vizualizări, însă fanii solistului l-au criticat dur, sfătuindu-l să șteargă filmarea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-criticat-de-un-medic-dupa-ce-promovat-teoriile-conspiratiei-despre-noul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava