Comenzi MOPAN Suceava

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, iar zeci de mii de oameni îi urmăresc activitatea de pe pagina personală de Youtube, acolo unde distribuie filmulețe amuzante și povestește despre viața sa fanilor. Artistul are și o viață personală împlinită, nu doar o carieră în plină ascensiune, scrie click.ro.

Dorian Popa a dat lovitura de când a decis să își lanseze propriul vlog. Chiar și patrupedul său a devenit vedetă pe internet și i-a adus în conturi nu mai puțin de 150.000 de euro. Artistul a dezvăluit că obține o sumă considerabilă lunar în urma activității de pe Youtube, dar nu renunță la pasiunea sa, muzica. Cea care i-a fost alături atunci când numele său nu era cunoscut de o țară întreagă este Claudia Iosif, femeia cu care are o relație de aproape un deceniu.

Motivul pentru care nu au planificat nunta a fost dezvăluit chiar de către Dorian Popa într-un interviu acordat pentru Impact.ro. „Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la țară, la Domnești. Deocamdată mă consider ușor tinerel, iar Dumnezeu vrea să agonisesc ca să refac tot ce tatăl nostru a distrus în urma noastră”, a povestit Dorian Popa, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-iubeste-de-un-deceniu-aceeasi-femeie-409356.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava