Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorian Popa (32 de ani) are un succes imens de când a hotărât să facă vloguri pe cât interesante, pe atât de hazlii pentru fanii săi. Dorian Popa a ajuns în prezent să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, el depășind un milion de abonați pe canalul său de YouTube, unde adoră să-și etaleze mușchii cu fiecare ocazie, notează click.ro.

Prezent la a doua ediție a prodcastului “ Acasă la Cătălin Măruță”, Dorian Popa a acceptat provocarea de a răspunde și aici întrebărilor la bustul gol. Artistul a făcut publică suma pe care o câștiga lunar pe pandemie din on-line. “ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-la-prodcastul-lui-maruta-cati-bani-castiga-din-online-fac-40-000-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava