Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul timpului, cântărețul și-a făcut o serie de intervenții estetice care i-au schimbat fizionomia. Implant de păr, fațete dentare, operație la nas, acid în buze pentru volum, botox în ridurile de pe frunte și de la colțul ochiului, contur pentru mandibulă, potrivit click.ro.

A intrat în categoria metrosexualilor cu brio. Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai frumos din țară? Și răspunsul este, evident, Dorian Popa. Este cunoscut pentru atenția pe care o acordă imaginii sale, este un împătimit al sălilor de fitness, dar și un abonat al clinicilor și saloanelor estetice. Nu este zi în care cântărețul să nu posteze vreun video cu mușchii pe care și-i încordează la sală sau în baie.

Dorian Popa are: 2 implanturi de păr, 2 intervenții de fațete, rinoplastie, acid în buze și botox la frunte și conturarea mandibulei. Toate însumează peste 50.000 de euro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-tunat-operatii-estetice-408142.html#gal=5MNdET79rR&gal_i=15&gal_fs=0

Dorian Popa s-a tunat de 50.000 de euro! Câte operații estetice are artistul: cum arăta și arată acum, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava