MOPAN Suceava

Dorian Popa și-a făcut un cadou la care visa dintotdeauna și, de acum, „Ziua Copilului” va avea o cu totul altă semnificație pentru el. Într-un final, după o perioadă lungă în care a întors decizia pe toate părțile, cântărețul a dat avansul pentru un bolid de lux. Bijuteria de mașină, un Lamborghini Huracan cabrio, ce ascunde sub capotă o „herghelie” de peste 600 cai-putere, costă 290.000 de euro, potrivit click.ro. Numai pentru avans, Dorian Popa s-a văzut nevoit să scoată din buzunar 20.000 de euro sau… contravaloarea unui teren în Domnești, localitatea în care cântărețul construiește un cartier de case.

„Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro. Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum. E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci. Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia).”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-si-a-luat-lamborghini-de-290000euro-a-637135.html

Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 290.000€! A plătit avansul cu banii jos, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava