Concert pascal
MOPAN Suceava

Îndrăgistul solist a profitat de pauzele emisiunilor TV, ca să-și poată finaliza casa, curtea și piscina. Dorian Popa le-a povestit reporterilor Click! că a tras din greu în această perioadă de două luni, ca să termine deja celebra lui vilă din Domnești, care l-a adus la peste 300.000 de mii de euro.

Pentru cei care nu știu, anul viitor, Dorian Popa va împlini 10 ani de când a debutat în showbiz, în serialul „Pariu cu viața” și în trupa LaLa Band. „Izolarea, pentru mine, oricât de ciudat ar părea, a fost un mic ajutor de la Doamne Doamne. În sensul că am avut timp să fac mutarea mult așteptată în casa cea nouă, timp să stau pe capul echipei de construcții exact la detaliile finale (cele mai importante) și evident, nu în cele din urmă, timp să mă și bucur de acest nou capitol din viața mea! Site-ul meu de merch’uri (produse personalizate) este în plină dezvoltare. (…) Am lansat o colecție supranumită <<de relaxare>>, care a mers excelent. Circa 900 de comenzi în 72 de ore! Cu Dumnezeu și multă muncă înainte!”, a povestit pentru Click! Dorian Popa, care face și vlog, este actor și cântăreț, dar și vedetă de televiziune, jurat în cadrul emisiunii “Next Star”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-dorian-popa-si-terminat-vila-dar-dat-si-lovitura-afaceri-900-de-comenzi-72-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava