Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă abia a venit vara, televiziunile se pregătesc de zor pentru grilele de toamnă și pun la cale noi proiecte. Deja se știe că Antena 1 are două seriale, la fel și cei de la Pro TV și mai pregătesc încă un proiect. Surpriza vine de la actorii sau vedetele din diferite producții care dau probe pentru noi seriale, notează click.ro.

Pentru că toamna se apropie reporterii Click! au observat pe canalele de Youtube că două vedete de la noi au dat castinguri pentru noi producții. Primul care a dat probă pentru un rol secundar este Dorian Popa. Se știe deja că solistul musculos și influencerul are experiența pentru că a debutat în serialul ”Pariu cu viața”, de la Pro TV, apoi a jucat în ”O nouă viață” de la Acasă, apoi a jucat în ”Sacrificiul” la Antena 1 și în câteva filme pentru marele ecrane și a avut destule apariții în emisiuni de televiziune și reality-show-uri. Deci are experiență și se pricepe la lucrul cu camera de luat vederi, să nu uităm că face vlog și apare în videoclipuri.

Recent și Edmond Zannidache a mers la casting și a dat probe pentru un rol într-un serial de televiziune. Fostul Faimos de la Survivor a făcut un vlog din cadrul probei respectivă, însă nu a avut voie să publice sonorul la casting. Așa că fanii se pot aștepta la orice.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dorian-popa-si-zanni-ex-survivor-se-vor-vedete-in-2272761.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava