Concert pascal
MOPAN Suceava

Colaborarea echipei sucevene ACS Foresta cu antrenorul Petre Grigoraș s-a încheiat, iar locul lui a fost luat de fostul antrenor al Bucovinei Rădăuți, Dorin Goian. Contractul principalului Grigoraș expiră pe data de 30 iunie a.c. și, în urma discuțiilor purtate, s-a decis ca acesta să nu fie prelungit.

“În urma discuțiilor purtate în ultima perioadă, dorim să anunțăm faptul că în cursul zilei de astăzi am ajuns la un acord cu domnul Dorin Goian în ceea ce privește funcția de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înțelegerea contractuală.

„Am reziliat de comun acord înțelegerea cu Petre Grigoraș. În urma discuțiilor purtate în ultima perioadă și vrem să anunțăm că am ajuns la un acord cu Dorin Goian în ceea ce privește funcția de antrenor principal al ACS Foresta Suceava, urmând să parafăm înțelegerea contractuală. Dorim să asigurăm publicul sucevean că vom face toate demersurile pentru a construi o echipă pe măsura așteptărilor suporterilor noștri”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Forestei.

Interesant este că Dorin Goian a activat la Foresta ca jucător și ca președinte, iar acum a revenit pe Areni în postura de antrenor, după ce și-a făcut ucenicia în această meserie la Bucovina Rădăuți, cu bune rezultate.

Dorin Goian, noul antrenor al echipei Foresta Suceava, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava