Concert pascal
MOPAN Suceava

Dorin Goian nu va fi antrenor principal la Foresta Suceava a anunțat conducerea grupării sucevene.
„În urma discuțiilor purtate cu Dorin Goian, acesta a declinat propunerea noastră de a antrena Foresta Suceava. Așadar, ne vedem nevoiți să căutăm o altă soluție pentru ocuparea băncii tehnice, soluție care să ne creeze premisele atingerii obiectivului trasat, și anume promovarea în Liga a II-a. Sper ca această problemă să fie rezolvată cât mai curând”, a precizat președintele clubului, Andrei Ciutac.
În altă ordine de idei, gruparea suceveană intenționează să coopteze în staff-ul tehnic și un nou director sportiv, în acest sens fiind inițiate negocieri cu Vespazian Colban, fost jucător la FC Botoșani și Cetatea Suceava, pentru ocuparea postului respectiv.
„Referitor la lotul pentru sezonul viitor, suntem înțeleși în proporție de 99 % cu patru jucători, iar în momentul în care vom semna contractele îi vom anunța oficial. Dintre fotbaliștii pe care ne-am bazat în sezonul recent încheiat nu vom mai conta pe mijlocașul Ionuț Artenie, căruia i-a expirat împrumutul de la Aerostar Bacău. De asemenea, trebuie să vă anunțăm că portarul Florin Logofătu a decis să-și încheie prematur cariera, la vârsta de 24 de ani, alegând să se mute în Austria”, a declarat Andrei Ciutac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava