MOPAN Suceava

Dorin Goian a lăsat fotoliul de manager, pentru banca tehnică. Fostul căpitan al naţionalei României a încercat mai întâi o experienţă pe partea administrativă a fotbalului, însă perioada petrecută ca preşedinte la Foresta nu a decurs aşa cu s-ar fi aşteptat. Di acest motiv, Goian s-a înscris şi la cursurile pentru obţinerea licenţei de antrenor B UEFA, pe care le-a tratat cu maximă seriozitate, declarându-se de fiecare dată surprins de cunoştinţele acumulate în timpul lecţiilor. Odată cu trecerea timpului, Dorin şi-a dat seama că activitatea de antrenor I se potriveşte mai bine şi s-a implicat total pe toată durata studiilor, izbutind să absolve cursul care s-a încheiat recent cu cea mai mare medie.

Ca urmare a acestui fapt, a primit din partea conducerii Federaţiei Române de Fotbal o ofertă de a colabora pe partea tehnică cu Florin Bratu, noul selecţioner al echipei naţionale de juniori Under 18.
„Este o propunere pe care vreau să o iau în considerare. Cred că este un prim pas în cariera mea de antrenor. Mă aflu în faţa unui nou început, iar experienţa de la lotul naţional de juniori nu poate fi decât benefică pentru mine. Sunt pregătit să mă apuc de treabă, mai ales că sunt sigur că voi avea multe de învăţat”, a declarat Dorin Goian.

Dorin Goian şi-a luat licenţa B UEFA, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava