Concert pascal
MOPAN Suceava

Compania Dorna Medical a sărbătorit, astăzi, 20 de ani de activitate. Potrivit reprezentanților companiei, pe 3 august 1998, dr. Rodica Boca și Roman Boca au deschis primul laborator de analize medicale din Vatra Dornei, o afacere de familie în care au crezut încă din prima zi. De atunci, afacerea s-a dezvoltat, a luat amploare, iar astăzi, cifrele s-au schimbat radical. De precizat că în anul 2018, „Dorna Medical” înseamnă trei laboratoare medicale, 14 puncte de recoltare, patru centre de imagistică și o policlinică. Și circa 300 de angajați.


„Ideea a apărut acum 20 de ani când pe piaţă nu existau activităţi private, din dorinţa de a face altceva decât sistemul public. Evoluţia lucrurilor a fost importantă, ne-am dezvoltat pe diferite zone din paraclinicul medical, cum ar fi imagistica medicală, radiologia, dar şi pe partea clinică, pe specialităţi de la oftalmologie, pediatrie până la psihiatrie pediatrică și kinetoterapie. (…)
Ne dorim să extindem compania, nu să o vindem. Dacă la început a pornit ca o afacere de familie, în acest moment nu mai este aşa, este o afacere care merge pe structuri bine stabilite de management. Vrem să o dezvoltăm şi să nu o facem o anexă a altei companii, fie fonduri de investiţii internaţionale sau altcineva care ar fi interesat de companie“, a povestit Roman Boca, manager Dorna Medical la împlinirea a 20 de activitate a companiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava