MOPAN Suceava

Una dintre cele mai importante companii sucevene, Dorna Medical, se află în expansiune la nivel de județ. Dorna Medical și-a extins aria de activitate în mai multe locații din județ tocmai din dorința de a oferi pacienților săi servicii medicale la standarde înalte de calitate.  Roman Boca managerul companiei Dorna Medical, a anunțat că în municipiul Suceava va fi deschis un cabinet de boli infecțioase care avea contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. „Așa cum i-am învățat pe pacienții noștri suntem mereu în priză și facem lucruri interesante și benefice pentru toți pacienții. La Suceava, acum, în perioada asta, vom deschide un cabinet de boli infecțioase, și este foarte important că vom intra în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Cred că este că primul cabinet de infecțioase care are contract cu Casa de Asigurări. Vom anunța la timpul oportun când se semnează contractul, dar asta este intenția noastră, și noi sperăm că se va întâmpla. De asemenea, tot la Suceava, pe str. Universității nr. 19, am deschis un cabinet de ginecologie care este funcțional. Avem deja un cabinet de ecografie, cu un medic radiolog tânăr, tot în cadrul spațiului din Universității nr. 19”, a declarat Roman Boca.

Centru de imagistică performant la Fălticeni. Urmează Rădăuți

El a subliniat faptul că după ce Dorna Medical și-a completat oferta medicală în municipiul Fălticeni, cu un Centru Performant de Imagistică de înalta performanţă – RMN, în politica de dezvoltare pentru perioada următoare sunt programate investiții majore și în municipiul Rădăuți, unde va fi deschis un centru asemănător. De precizat că Centrul de imagistică Dorna Medical din Fălticeni este dotat cu cel mai modern și avansat RMN existent la ora actuală, astfel încât pacienții care vor apela la serviciile noului centru vor beneficia de diagnostice foarte precise oferite în timp optim. Mai mult, toți cei care efectuează în această lună examinări RMN la centrul din Fălticeni beneficiază și de o reducere de 10% din prețul de listă.

Reducere de 10% din valoarea totală a investigației pentru cei care solicită un RMN la Fălticeni

„La Fălticeni centrul de imagistică a început să funcționeze pe făgașul normal. Vreau să-i anunț pe toți cei care au încredere în serviciile noastre că la centrul din Fălticeni, Dorna Medical va oferi o reducere de 10% din valoarea totală a investigației pentru cei care solicită un RMN”, a declarat managerul Dorna Medical. Pe de altă parte, Roman Boca a amintit și faptul că Dorna Medical organizează în mod frecvent campanii umanitare, astfel încât grație sprijinului voluntar oferit de această companiei, pe data de 28 octombrie a.c. la Vatra Dornei se va desfășura o campanie de recoltare de sânge pentru centrul de transfuzii Suceava, în condițiile în care stocul acestei instituții înregistrează un deficit la toate grupele sanguine.

Campanie de recoltare de sânge pe 28 octombrie la Vatra Dornei pentru Centrul de Transfuzii de la Suceava

„Ca o informare, cu mulți ani în urmă, Dorna Medical a început, și continuăm și acum, campaniile de recoltare de sânge pentru Centrul de Transfuzii Suceava. Vreau să-i anunț pe toți că la Vatra Dornei, pe 28 octombrie va fi o zi de recoltare de sânge pentru Centrul de Transfuzii de la Suceava. Îi îndemnăm pe toți cei care doresc să doneze sânge și care vor să vină în sprijinul pacienților, care nu au grupele specifice în spitale, să vină să facă o faptă umanitară deosebită pentru cei care sunt în mare necaz”, a spus Roman Boca. Nu în ultimul rând, trebuie spus că laboratoarele Dorna Medical lucrează la cele mai înalte standarde de calitate fiind dotate cu aparatură de ultimă generație, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinară acuratețe a rezultatelor. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava