MOPAN Suceava

La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava a avut loc, la mijlocul acestei săptămâni, tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. În cele trei urne pregătite după modelul brevetat de FRF s-au aflat şase echipe din Liga a IV-a, Şomuzul Preuteşti, Şomuz Fălticeni, Bradul Putna, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni şi Victoria Vatra Moldoviţei, şi două din Liga a V-a, este vorba de Viitorul Adâncata şi Viitorul Cetatea Baia.
În cel mai interesant meci al fazei sferturilor de finală se vor întâlni Dorna Vatra Dornei şi Viitorul Liteni, ocupantele poziţiilor a doua şi a cincea în ierarhia la zi a Ligii a IV-a. Celelalte trei dueluri se prezintă astfel: Viitorul Adâncata – Şomuz Fălticeni, Viitorul Cetatea Baia – Şomuzul Preuteşti şi Victoria Vatra Moldoviţei – Bradul Putna.
Partidele se vor disputa pe data de 18 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Cheltuielile de arbitraj vor fi suportate de ambele cluburi, urmând ca asistența medicală și cheltuielile legate de organizarea jocului să cadă în sarcina clubului gazdă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava