MOPAN Suceava

Doru Todoruț, solistul de la trupa DeepCentral, este în plin proces cu fosta soție, Rocsana Daliana, care l-a executat silit pentru pensia alimentară a celor trei fetițe pe care le au împreună. Cântărețul a dat-o și el în judecată pe fosta soție, care i-a luat toți banii din drepturile de autor, la sfârșitul anului trecut! Cântărețul a ajuns la fundul sacului, notează click.ro.

„Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni. Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor”, a declarat artistul, la Exclusiv Vip, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/doru-todorut-execultat-silit-de-fosta-sotie-mi-luat-toti-banii-din-drepturile-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava