• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbătă, 28 aprilie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava au desfăşurat activităţi specifice pe linia prevenirii, identificării şi sancţionării faptelor contravenţionale şi penale la regimul produselor destinate protecţiei plantelor, în centrul comercial Bazar din municipiul Suceava şi Piaţa agroalimentară din oraşul Siret, precum și pe linia respectării regimului armelor și munițiilor.

În cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.500 lei, toate la Legea 295/2004, privind regimul armelor și al munițiilor. Totodată, au fost indisponibilizate  148 de plicuri, de diferite gramaje, cu produse de protecție a plantelor (insecticide și fungicide), în greutate de aproximativ 3 kg.

În urma controlului efectuat în incinta Pieţei Agroalimentare Siret, polițiștii au identificat o localnică de 60 de ani, care oferea spre vânzare produse destinate combaterii dăunătorilor, din categoria substanţelor toxice, de provenienţă  ucraineană, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege în acest sens. În cauză  s-a  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „trafic de produse sau substanţe toxice”, fiind indisponibilizate 148 pungi de gramaje diferite, cu  insecticide şi fungicide sub formă de pulbere şi substanţă lichidă, produse despre care, persoana depistată a declarat că le-a achiziţionat din Centrul Comercial Bazar  Suceava, în scop  de revânzare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava