MOPAN Suceava

Un șofer în vârstă de 20 de ani, din Suceava, care a consumat băuturi alcoolice s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu mașina într-un șanț, imediat ce a fost oprit de polițiști. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce acționa pe raza comunei Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa din sens opus. În acel moment, șoferul a oprit, după care a dat cu spatele intrând în șanțul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Șoferul mirosea a alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-a recoltat o singură probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, tânărul refuzând recoltarea celei de-a două probe.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava