• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un șofer în vârstă de 20 de ani, din Suceava, care a consumat băuturi alcoolice s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu mașina într-un șanț, imediat ce a fost oprit de polițiști. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce acționa pe raza comunei Zvoriștea, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa din sens opus. În acel moment, șoferul a oprit, după care a dat cu spatele intrând în șanțul de pe marginea drumului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Șoferul mirosea a alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-a recoltat o singură probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, tânărul refuzând recoltarea celei de-a două probe.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava