Concert pascal
MOPAN Suceava

La 31.08.2018, ora 23.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Dornești, autoturismul condus de o localnică de 32 de ani, în care se afla ca pasager soţul acesteia, un bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul i-a fost încredințat femeii de soțul ei, căruia, la data de 17.06.2018, i-a fost reținut permisul de conducere auto ca urmare a săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, acesta cunoscând faptul că, soția sa nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, femeia de 32 de ani fiind cercetată  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 36 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava