MOPAN Suceava

Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin „112” de un bărbat din județul Botoșani, despre faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 208D, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost implicat într-o tamponare cu un moped înregistrat pe care se aflau două persoane și care, au plecat de la fața locului.

În urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii au identificat mopedul implicat în tamponare ce prezenta avarii și pe conducătorul acestuia, un localnic de 66 de ani, care a recunoscut faptul că, a condus vehiculul pe drumurile publice.

Astfel, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoutilitarei a fost și el testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava