La data de 25 septembrie, în jurul orelor 20:30, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în baza planului de acțiune întocmit la nivelul Poliției orașului Siret, privind combaterea conducerii autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice, desfășurat în perioada 24.09 – 26.09.2021, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localității Bălcăuți au oprit pentru control un autoturism care circula pe DC 35 Bălcăuți.
În urma identificării și legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta este din localitatea Bălcăuți și se afla singur în autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică și avea comportamentul unei persoane care consumase băuturi alcoolice s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, ocazie cu care rezultatul testării a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orășenesc Siret în vederea recoltării probelor de mostre biologice ocazie cu care șoferul a refuzat să-și dea consimțământul pentru a i se preleva mostre biologice de sânge.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”, faptă prev. de art. 337 din Cod Penal, cercetărilor urmând a fi continuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Bălcăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava