MOPAN Suceava

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit vineri pentru control pe raza comunei Brodina, autoutilitara cu remorcă condusă de un localnic de 47 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoutilitara are inspecția tehnică periodică I.T.P. expirată din 07.11.2019 și nu deține poliță de asigurare R.C.A. valabilă, iar remorca figurează cu inspecția tehnică periodică I.T.P. expirată din 13.11.2019.
În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto și ca măsura complementară, reținerea plăcuțelor de înmatriculare ale autoutilitarei.
Ulterior, în jurul orelor 11.10, echipajul de poliție a observat faptul că, autoutilitara s-a pus în mișcare, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acesteia pe o distanță de 300 m, conducătorul auto oprind pe partea dreaptă a părții carosabile.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în mișcare sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Dosar penal pentru un bărbat din Brodina care s-a urcat la volan deși Poliția i-a reținut plăcuțele de înmatriculare pentru că mașina avea ITP-ul expirat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava