Secţia 14 Poliţie Rurală Vama a fost sesizată de către lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Dorna cu privire la faptul că un localnic a tăiat fără drept și sustras mai mulți arbori esență molid dintr-o pădure proprietate privată situată în comuna Cârlibaba şi administrată de Ocolul Silvic Dorna.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, bărbatul a tăiat pe lângă arborii marcați în partidă, un număr de 30 arbori nemarcați, iar materialul lemnos l-a sustras de la cioată și l-a depozitat împreună cu lemnul marcat, în 7 stive, situate la baza parcelelor.

Materialul lemnos identificat la fața locului, a fost inventariat de către specialiştii silvici rezultând un volum de 55,21 mc lemn rotund molid sortimentația gater, celuloză și foc, în valoarea de 9.054,44 lei, cantitate care a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Dorna.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăierea fără drept de arbori” și ,,furt de arbori, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava