MOPAN Suceava

Un rădăuțean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost oprit de un echipaj de poliție în timp ce circula pe str. Calea Bucovinei din Rădăuți. rismul condus de un bărbat de 48 de ani, localnic. Având în vedere că emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Pe de altă parte, Poliția Suceava a transmis că în cursul zilei de joi, Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe raza de competență a Poliției Municipiului Rădăuți. În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 57 de conducători auto, fiind constatată o infracțiune și aplicate 23 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 9.136 lei. Au mai fost reținute 2 certificate de înmatriculare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava