Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat de 45 de ani din oraşul Broşteni s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan în stare avansată de ebrietate. Şoferul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17B din localitate, având o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Poliția Suceava a informat că bărbatul a fost prins în cadrul unei acțiuni pe Serviciul Rutier a organizat-o în județ pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În total au fost testaţi cu aparatul etilotest 235 de conducători auto, în cadrul acțiunii fiind constatate patru infracţiuni.

De asemenea, au fost aplicate 84 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.900 lei și au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava