Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava au filmat și înregistrat cu aparatul radar un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 2, pe raza satului Cumpărătura, comuna Bosanci, cu viteza de 93 km/h.

Prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, s-a procedat la oprirea vehiculului, iar la volan a fost legitimat conducătorul auto în vârstă de 47 ani, domiciliat în oraș Liteni.

Având în vedere că șoferul conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu etilometru rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aer expirat, șoferul fiind ulterior condus la U.P.U. Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 102 alin. 2 din O.U.G. 195/2002 pentru nerespectarea prevederilor art. 121 alin. 1 din H.G. 1391/2006, iar ca măsură complementară aplicarea a 6 puncte de penalizare întrucât a depășit regimul legal de viteză în localitate și conform prevederilor art. 102 alin. 1 pct. 39 din O.U.G. 195/2002 pentru nerespectarea prevederilor art. 10 alin. 1 din O.U.G. 195/2002. Totodată, s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare întrucât avea I.T.P. – ul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea uni vehicul sub influența alcoolului”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Dosar penal pentru un șofer din Liteni care s-a urcat băut la volan și a fost prins circulând pe DN 2 cu peste 90 km/h, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava