MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au desfășurat o acțiune  pentru verificarea respectării prevederilor legale de către deținătorii legali de arme și muniții. În cadrul acțiunii a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” și s-a aplicat o sancțiune contravenţională prevăzută de Legea 295/2004, în valoare de 5000 lei.

De asemenea, a fost anulat dreptul de deținere port și folosire pentru doi deținători de arme și muniții care nu s-au prezentat în vederea prelungirii valabilității permisului de armă și s-a clarificat  situaţia unui  număr de trei deţinători autorizaţi  de arme, cu privire la aceștia urmând a fi  actualizate datele în bazele specifice.

Astfel, polițiștii suceveni au identificat un bărbat de 47 ani din municipiul Suceava, posesor al permisului de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută, neletală cu destinația autoapărare, la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii  de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”,  ce urmează a fi soluţionat procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava