Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri după amiază polițiștii Poliției orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din Verești, cu privire la faptul că în timp ce a condus autoutilitara pe D.J. 290 în afara orașului Salcea, în dreptul Pepinierei Silvice Salcea, într-o curbă la stânga, a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autoturism, iar conducătorul auto s-ar aflat sub influența băuturilor  alcoolice.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Dumbrăveni, a condus autoturismul pe D.J. 290, în afara orașului Salcea, iar într-o curbă la dreapta, datorită stării de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu autoutilitara, după care a părăsit partea carosabilă  oprindu-se într-un gard.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava