Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a folosit o legitimație de serviciu falsă pentru a ieși din zona carantinată Suceava. Duminică, în jurul orei 18:45, în timp ce se afla în filtrul de control al traficului rutier organizat în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic generat de noul Coronavirus pe DN 2, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier, a depistat pe un tânăr de 23 ani, care conducea autoturismul dinspre Suceava spre Fălticeni. Tânărul le-a declarat polițiștilor că se deplasează la București în interes de serviciu. Pentru a dovedi veridicitatea celor spuse, bărbatul a prezentat  o adeverinţă datată 19.04.2020, emisă de o societate comercială, din care rezulta că este angajat în funcţia de ,,livrator” şi se deplasează cu autoturismul la Bucureşti.

Polițiștii l-au verificat în  Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor, ocazie cu care s-a constatat că șoferul nu este angajat al societății.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „fals în înscrisuri sub semnătură privată”.

Dosar penal pentru un tânăr care a vrut să iasă cu o legitimație de serviciu falsă din zona carantinată Suceava, 6.5 out of 10 based on 22 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (22 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava