Poliţia mun. C-lung Moldovenesc a fost sesizată la 112 de către un localnic cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc, i-a sustras autoturismul şi a plecat în oraş.

Având în vedere aceste aspecte, echipajul de poliţie rutieră s-a deplasat pe str. Sirenei din mun. C-lung Moldovenesc acolo unde a identificat autoturismul avariat în partea laterală stânga, iar lângă acesta pe tânărul în vârstă de 18 ani, din mun. C-lung Moldovenesc. În continuare, acesta a declarat că a condus autovehiculul pe raza municipiului C-lung Moldovenesc, iar întrucât emana halenă alcoolică a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la sediul Spitalului municipal C-lung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În urma verificărilor documentelor personale şi ale autoturismului s-a constatat că tânărul este posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile AM şi A1, fără a avea categorie valabilă pentru categoria de autovehicul condus în momentul depistării în trafic.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: „conducere sub influenţa alcoolului”, ,,conducerea unui vehicul fără permis” şi „furtul în scop de folosinţă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava