Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata executau activități de patrulare pe DC 59 din sat Fetești, com. Adâncata, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla o persoană de sex bărbătesc, căreia, polițiștii i-au solicitat să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului. Conducătorul auto a prezentat polița de asigurare expirată din data de 22.02.2021și certificatul de înmatriculare, declarând verbal că nu posedă permis de conducere și că nu are cartea de identitate asupra sa.
S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 19 ani din satul Fetești, comuna Adâncata, precum și faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.
Șoferul a fost sancționat contravențional conform art. 3 din Legea 132/2017 pentru lipsă RCA, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale autoturismului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava