MOPAN Suceava

La data de 22 septembrie ora 16.22, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat pentru îngrijiri medicale o localnică de 13 ani, care a precizat că a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea poliției.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 21.09.2022, în jurul orelor 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Universității din municipiul Suceava, un bărbat de 23 de ani din comuna Moldovița a surprins și accidentat o localnică de 13 ani, după care a părăsit locul accidentului rutier.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „ părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava