Concert pascal
MOPAN Suceava

Un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, aflat în serviciul de supraveghere si control trafic pe strada Aviatorului din comuna Șcheia, a constatat prin utilizarea aparatului radar TruCam, faptul că un autoturism circulă cu viteza de 96 km/h pe un sector de drum unde limita maximă de viteză admisă este de 50 km/h. În această împrejurare s-a executat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto a mărit viteza de deplasare continuându-și deplasarea, fiind urmărit cu autospeciala de poliție pe o distanță de circa 1 km, ulterior fiind oprit.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr  care a declarat verbal că nu posedă permis de conducere. De asemenea, acesta a declarat faptul că autoturismul condus este proprietatea soției sale, iar la data de 11.08.2021 în jurul orelor 15:00 a plecat de la domiciliu conducând autoturismul în cauză, fără ca soția sa să aibă cunoștință despre acest fapt, întrucât aceasta se afla la serviciu.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost sancționat contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ” conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ” furt în scop de folosință”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava