Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă dimineață un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, în timp ce se afla în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe raza de competență, respectiv pe strada Ștefan cel Mare, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 25 ani, din comuna Straja, care a înmânat un permis de conducere eliberat de autorităţi străine.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că șoferuul nu este posesor de permis de conducere.

La o atentă examinare a permisul de conducere se constată faptul că aceasta nu prezintă toate elementele de siguranţă specifice permiselor eliberate de autoritățile din spațiul european.

A fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals”, şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.

Dosar penal pentru un tânăr din Straja care a prezentat la control un permis de conducere fals, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava