MOPAN Suceava

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Suceava a fost depistat de polițiști în Complexul comercial Bazar din municipiul Suceava, în timp ce oferea spre comercializare produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că acestea sunt contrafăcute. Bunurile în valoare de 1.340 lei au fost ridicate pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” ce va fi soluționat procedural.

O femeie de 40 de ani din municipiul Suceava a fost depistată de polițiști în zona Pieței Agroalimentare George Enescu din municipiul Suceava, în timp ce oferea spre comercializare produse de încălțăminte inscripționate cu mărci cunoscute, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că acestea sunt contrafăcute. Bunurile în valoare de 500 lei au fost ridicate pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” ce va fi soluționat procedural.

O femeie de 60 de ani din municipiul Rădăuți, a fost depistată de polițiști în bazarul din localitate, în timp ce oferea spre comercializare produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci sportive cunoscute fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că acestea sunt contrafăcute. Bunurile în valoare de 1.150 lei au fost ridicate pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava