MOPAN Suceava

Doi șoferi care circulau cu permise de conducere false s-au ales cu dosare penale. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Vicovu de Sus, și de un bărabat din comuna Frătăuții noi. În cursul zielei de vineri, în jurul orei 16:55, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi din localitate, autoutilitara înmatriculată în străinătate condusă de un localnic de 25 de ani. Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la veridicitatea permisului de conducere emis de autorităţile ucrainene și prezentat de conducătorul auto, polițiștii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat faptul că, tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere și pașaport eliberat de autoritățile române. În cele din urmă, șoferul a declarat că permisul de conducere l-a procurat contra unei sume de bani de la o persoană necunoscută, el recunoscând că nu a urmat cursurile vreunei şcoli de şoferi nici în România şi nici în Ucraina.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Un alt șofer cu permis fals a fost prins de polițiști în cursul zilei de sâmbătă, pe un drum județean din comuna Bilca. Este vorba de un bărbat de 52 de ani, din comuna Frătăuții Noi, care se afla la volanul unei mașini înmatriculate în străinătate. Și în acest caz polițiștii au avut suspiciuni cu privire la faptul că permisul prezentat de bărbat a fost eliberat de autorităţile britanice. După verificătile în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie auto eliberat de autorităţile române sau străine. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosare penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava