• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Polițiștii suceveni au întocmit dosare penale pe numele a doi șoferi din comunele Sucevița și Vadu Moldovei care au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit unui comunicat al Poliției, în cursul zilei de marți, 31 iulie, în jurul orei 5:55, polițiștii din Marginea au oprit pentru control, pe DN 2E, din comuna Marginea, o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Sucevița.
Bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt șofer băut a fost prins în trafic în noaptea de marți spre miercuri pe raza comunei Boroaia. Șoferul, în vârstă de 44 de ani, din Boroaia, avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava