MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au întocmit dosare penale pe numele a doi șoferi din comunele Sucevița și Vadu Moldovei care au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit unui comunicat al Poliției, în cursul zilei de marți, 31 iulie, în jurul orei 5:55, polițiștii din Marginea au oprit pentru control, pe DN 2E, din comuna Marginea, o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Sucevița.
Bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un alt șofer băut a fost prins în trafic în noaptea de marți spre miercuri pe raza comunei Boroaia. Șoferul, în vârstă de 44 de ani, din Boroaia, avea o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava