Concert pascal
MOPAN Suceava

Două adolescente, un tânăr și un bărbat au ajuns cu răni grave la Spitalul Județean după accidentul grav de la Vatra Dornei de vineri seara. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, în urma accidentului la această unitate spitalicească au ajuns patru victime, respectiv un bărbat de 55 ani cu traumatism toracic important si plagă la nivelul gambei drept, care a rămas internat pe secția de chirurgie toracică, precum și un tânăr de 19 ani cu traumatism cranio cerebral nivel mediu și fractură de antebraț drept, care este internat în secția de neurochirurgie. La Spitalul Județean Suceava au ajuns și o minoră de 15 ani cu traumatism cranio cerebral, otoragie dreaptă, contuzie la cotul stâng, ea fiind internata pe secția de ORL, precum și o tânăra de 17 ani cu traumatism cranio-facial și fractură la nivelul antebrațului stâng, care a rămas internata pe secția de chirurgie infantila.

„Pacienții au fost transportați de la spitalul din Vatra Dornei la Spitalul Județean cu autospeciala pentru victime multiple încadrată de paramedici si personal medical din cadrul UPU a spitalului județean. Pacienții au fost stabili pe toata durata transportului”, a spus dr. Dan Teodorovici.

Reamintim că vineri seara, două mașini s-au ciocnit pe pe raza cartierului Argestru, din municipiul Vatra Dornei, în accident fiind implicate patru persoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava