Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbați au fost arestați la Vatra Dornei după ce o tamponare a fost urmată de un adevărat scandal și de incendierea unuia dintre autoturismele implicate. Sâmbătă, în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată cu privire la faptul că un autovehicul a acroșat un autoturism parcat regulamentar pe o stradă din municipiu, provocându-i avarii.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului l-a identificat pe șoferul unei autoutilitare în vârstă de 37 de ani, din Vatra Dornei, care se certa cu proprietarul mașinii parcate tamponate, acesta din urmă manifestându-și nemulțumirea cu privire la incident și cu posibila stare de ebrietate a șoferului.

Șoferul de 37 de ani a fost preluat în custodie de polițiști, prezentând halenă alcoolică, însă acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în prezența personalului medical.

După efectuarea verificărilor în bazele de date s-a constatat ca șoferul nu deține nici permis de conducere, astfel încât s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuz recoltare probe biologice de sânge.

Polițiștii au dispus reținerea pe baza de ordonanța pentru 24 de ore a șoferului de 37 ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, în jurul orei 00:00, polițiștii au fost sesizați că la autoutilitara condusă de bărbatul de 37 de ani care era parcată pe o stradă în apropierea locului unde a avut loc tamponarea se manifesta un incendiu. Având în vedere că din primele verificări s-a ajuns la concluzia că focul a fost generat intenționat prin folosirea unei substanțe inflamabile de aprindere, polițiștii au dispus de îndată măsuri pentru identificarea autorilor. După corelarea datelor obținute de polițiști, în mai puțin de trei ore s-a reușit identificarea autorului.

Astfel, s-a stabilit că proprietarul mașinii tamponate avariate a vorbit cu doi prieteni despre cele întâmplate, unul dintre aceștia deplasându-se în zona și incendiind în mod intenționat autoutilitara care produsese incidentul. Bărbatul bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 23 ani din municipiul Vatra Dornei care s-a deplasat către locul faptei conducând la rândul său o mașină fără a avea permis de conducere. Tânărul de 23 de ani a  fost identificat și luat în custodie de polițiști și având în vedere agitația psihomotorie a acestuia s-a încercat testarea cu aparatul etilotest, însă tânărul a refuzat. De asemenea, a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge la unitatea medicală. După administrarea materialului probator și față de tânărul de 23 ani polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și refuz recoltare probe biologice de sânge. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei urmând  a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentelor și eventuala implicare sub un grad de vinovăție a altor persoane.

Două arestări la Vatra Dornei după ce o tamponare provocată de un șofer beat a fost urmată de incendierea unuia dintre autoturismele implicate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava