Concert pascal
MOPAN Suceava

Meteorologii au emis două avertizări cod galben de furtuni pentru judeţul Suceava. Atenţionările vor fi valabile de astăzi, de la ora 16.00, şi pînă duminică, la ora 09.00.

Conform ANM, de la ora 16.00, pînă mîine, la ora 09.00, instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată în Banat, Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei, precum şi în nordul Moldovei. Vor fi frecvente descărcări electrice, se vor semnala intensificări de vînt cu aspect de vijelie, va cădea grindină, iar aversele vor fi izolat importante cantitativ, peste 20-30 de l/mp.De mîine, de la ora 09.00, pînă a doua zi, la aceeaşi oră, în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, precum şi în zona montană instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată. Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vîntului cu aspect de vijelie şi va cădea grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de l/mp şi izolat 30-40 de l/mp.Administraţia Naţională de Meteorologie menţionează că precipitaţiile prognozate pot antrena spre sol particulele de praf saharian, dar în concentraţii reduse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava